Plaćanje i dostava

PLAĆANJE

 

Naručene proizvode zajedno s troškovima dostave Kupac može platiti:

  • uplatom na račun općom uplatnicom / internet bankarstvom
  • karticama
  • pouzećem 

 

Općom uplatnicom / internet bankarstvom

Nakon potvrđivanja narudžbe putem webshopa, korisnik će na e-mail dobiti podatke za uplatu. Rok plaćanja je 3 dana. Roba će biti poslana na adresu Kupca nakon što će biti vidljiva uplata na računu Trgovca. Ukoliko je žurba, kako bi se izbjeglo čekanje do vidljive uplate, Kupac može na e-mail adresu Trgovca poslati potvrdu o izvršenoj uplati.

 

Karticama                                                                        

Korisnik narudžbu može platiti podržanim karticama u sustavu CorvusPay.

 

Podržane su sljedeće kartice:

            

uz korištene sigurnosne programe:

MasterCard Identity Check

      

Visa Secure

    

 

Pouzećem

Korisnik narudžbu plaća dostavnoj službi prilikom preuzimanja paketa.

Papirnati račun će uvijek biti dostavljen na fizičku adresu Kupca.

 

CIJENE PROIZVODA istaknute na webshopu izražene su u eurima. Obveznik je u sustavu PDV-a, PDV je obračunat temeljem Zakona o PDV-u. U cijene proizvoda nisu uključeni troškovi dostave. Cijene, uvjeti plaćanja i akcijske ponude vrijede isključivo u trenutku narudžbe i/ili plaćanja i mogu se promijeniti bez prethodne najave.

For our foreign customers:

All payments will be effected in Euro currency. The charged amount on your credit card account is converted into your local currency according to the exchange rate of credit card associations.

 

DOSTAVA

Dostavu robe vrši ugovorena dostavljačka tvrtka. Roba se dostavlja na cijelo područje Republike Hrvatske. Troškovi dostave biti će navedeni u procesu narudžbe, pribrojeni iznosu narudžbe i plaća ih Kupac.

Nakon što je narudžba zaprimljena, proizvodi će biti dostavljeni na adresu kupca u najkraćem mogućem roku dostave, za koji je očekivano da bude unutar tri do pet radnih dana. Trgovac zadržava pravo na duži rok isporuke u periodima većeg intenziteta kupnje (Black Friday tjedan, Božić i Nova Godina i drugi praznici) zbog uvećanog obima isporuka. Rok dostave u tim periodima prvenstveno ovisi o raspoloživim kapacitetima naše ugovorene dostavljačke tvrtke.

Trgovac vrši isporuku u ostale zemlje unutar EU i izvan EU, a dostava će biti organizirana nakon provjere s kupcem oko željenog načina dostave.

Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja robe provjeriti eventualna oštećenja i odmah reklamirati dostavljaču koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva oštećenja. Prilikom preuzimanja paketa, svojim potpisom kupac potvrđuje da je paket koji je naručio preuzet u neoštećenom stanju.

Nakon što kupac preuzme paket, dostavna služba ne odgovara za eventualne reklamacije, oštećenja ili umanjenje sadržaja preuzetog paketa, osim uz dokaz da oštećenje nije nastalo nakon uručenja.

Ukoliko kupac ne preuzme proizvod ili odbije preuzeti proizvod bez valjanog razlogaTrgovac zadržava pravo zahtijevati nadoknadu troškova manipulacije, transporta i drugih mogućih troškova.

 

Troškovi dostave iznose:

  • za područje Republike Hrvatske trošak dostave iznosi 4,00 € za narudžbe do 40,00 €, a za narudžbe 40,01 € i više dostava je besplatna
  • za područje izvan Republike Hrvatske trošak dostave iznosi minimalno 10,00 €, a točan iznos dostave će biti komuniciran prema kupcu nakon provjere najbolje opcije za slanje u državu Kupca

Roba je osigurana od gubitka u dostavi, te ako Kupac ni nakon 14 dana od predaje narudžbe ne dobije nikakvu obavijest o isporuci robe od Trgovca, mora obavijestiti Trgovca kako bi se mogle poduzeti radnje u vezi pronalaženja pošiljke.

Trgovac zadržava pravo ne isporučiti robu na temelju narudžbi s nepotpunim i/ili netočnim podacima.

Obratite nam se