O našem blogu

Na našem blogu redovno se bavimo super receptima za najukusnije i zdrave poslastice, obrađujemo teme iz svakodnevnog života te donosimo razne ideje i savjete.

 

 

NAŠA PRIČA

Bio svijet otvorili smo 2009. godine u Zadru, gdje smo bili velika novost za građane, koji su tada na jednom mjestu mogli  zadovoljiti svoje prehrambene potrebe i pronaći široki asortiman proizvoda s EKO ili BIO certifikatom. Nakon 12 godina rada u maloprodaji, prebacili smo se na web kupnju, a veleprodaju radimo i dalje. Zastupnici smo za nekoliko vrhunskih brandova organskih/ekoloških proizvoda (Verival, Sottolestelle...) s kojima već dugi niz godina uspješno surađujemo i koji su dostupni na hrvatskom tržištu u različitim prehrambenim trgovinama.

Zaljubljenici smo u zdravu hranu koja je ujedno i vrhunske kvalitete, a u svojoj ponudi imamo veganske proizvode, proizvode bez glutena, proizvode za dijabetičare, vrhunske tjestenine, kruhove iz kalupa od kiselog tijesta, vrhunske kekse, prirodne zaslađivače, velik izbor pahuljica i muesli, najveći asortiman vrhunskih namirnica za doručak.

Bio svijet je u kontinuiranoj potrazi za novim proizvodima, pa na web shopu konstantno širimo asortiman i nudimo proizvode koji su kvalitetom zaista vrhunski.

Postanite dio naše priče i uživajte u kupnji na našem web shopu!