Bio svijet otvorili smo 2009. godine u Zadru, u želji da i sebi i sugrađanima omogućimo lakšu dostupnost organskih proizvoda. Naš glavni cilj bio je ponuditi isključivo proizvode s EKO ili BIO certifikatima.

Zaljubljenici smo u zdravu hranu koja je ujedno i vrhunske kvalitete, a u svojoj ponudi imamo veganske proizvode, proizvode bez glutena, proizvode za dijabetičare, organske tjestenine, kruhove iz kalupa od kiselog tijesta, kekse, prirodne zaslađivače, velik izbor pahuljica i muesli kao i najveći asortiman namirnica za doručak. 

Zastupnici smo za nekoliko brandova organskih/ekoloških proizvoda (Verival, Sottolestelle...) s kojima već dugi niz godina uspješno surađujemo. Bio svijet je u kontinuiranoj potrazi za novim proizvodima, pa na web shopu konstantno širimo asortiman i nudimo proizvode koji su zaista izvanredne kvalitete.

POSTANITE DIO NAŠE PRIČE I UŽIVAJTE U KUPNJI U NAŠEM WEB SHOPU!

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU

BARBARA MEDIĆ

Oduvijek sam obožavala prirodne proizvode koji podržavaju zdravlje, pa je bavljenje ovim poslom postalo ostvarenje sna, a na kraju i način života koji me ispunjava. Njime također pokušavam inspirirati druge na nove zdravije odluke.
 
Osim spremanja zdravih recepata i stalne potrage za novim proizvodima uživam u putovanjima, prirodnoj kozmetici, obiteljskom organskom vrtu, druženju s prijateljima i provođenju vremena s najbližima. Vjerujem se da ćete uživati u našem web shopu za koji se trudim da osim mjesta za kupnju bude i mjesto za pronalaženje raznih savjeta, zdravih recepata i inspirativnih preporuka koje ću rado dijeliti s vama, a sve to možete pratiti i na mom Instagram profilu.