Loyalty program

KAKO MOŽETE POSTATI DIO LOYALTY PROGRAMA?

U donjem desnom kutu naše web trgovine kliknite na ikonu i izradite svoj račun. Ukoliko ste već postojeći član, možete se prijaviti u svoj korisnički račun sa svojim pristupnim podacima. Ukoliko ste zaboravili svoju lozinku, možete zatražiti novu pri prijavi u vaš račun te istu resetirati putem e-maila.

 

SVAKA KUPNJA DONOSI BODOVE

Bodove možete prikupiti na više načina:

- kupovinom u našoj web trgovini

- praćenjem našeg Instagram profila (jednokratno)

- izradom svog korisničkog računa (jednokratno)

 

NAČIN BODOVANJA

Izradom svog korisničkog računa osvajate 100 bodova. Ovo je jednokratni bonus. 

Ukoliko zapratite naš Instagram profil osvajate dodatnih 50 bodova, također jednokratno.

Svakom kupovinom osvajate bodove. Za svaki 1 euro koji potrošite u našoj web trgovini osvajate 5 bodova.

O svim osvojenim bodovima obavijestiti ćemo vas putem e-maila, a stanje svojih bodova, kao i povijest istih uvijek možete pratiti i vidjeti prijavom u vaš korisnički račun.

Napomena: bodovi se ne obračunavaju na troškove dostave. Bodovi se ne obračunavaju za transakcije plaćene darovnom karticom ili poklon bonovima bilo koje vrste. Ukoliko se bodovi na bilo koji način ostvare ovim putem, Bio Svijet d.o.o. zadržava pravo oduzeti bodove.

 

ŠTO DOBIVATE ZA PRIKUPLJENE BODOVE?

Uz 500 prikupljenih bodova ostvarujete 5 eura popusta.

Uz 1000 prikupljenih bodova ostvarujete 10 eura popusta.

Uz 2000 prikupljenih bodova ostvarujete 20 eura popusta.

Za svaki bodovni prag koji pređete, obavijestit ćemo vas putem e-maila te ćemo vam poslati kod za popust koji upisujete pri checkoutu.

*Bodovi se ne mogu kombinirati, pa ukoliko imate npr. 1500 bodova, nećete moći iskoristiti i 5 eura i 10 eura popusta, već samo jedan od dva navedena, ili čekati da dođete do sljedećeg bodovnog praga od 2000 bodova te iskoristiti bodove onda kao jedan popust.

 

OBRATITE NAM SE ZA POMOĆ

Imate li pitanja u vezi pristupnih podataka, vašeg korisničkog profila, skupljanja ili korištenja bodova ili u vezi općih uvjeta poslovanja i važećim pravilima korištenja Loyalty programa kontaktirajte nas putem obrasca na web trgovini ili na e-mail adresu: webshop@bio-svijet.hr

 

DO KADA VRIJEDE BODOVI I OSTALE NAPOMENE

  • Vremenskog ograničenja na korištenje bodova nema
  • Bodove nije moguće zamijeniti za gotovinu
  • Iznosi koji ne dosežu pravo ostvarivanja dodatnog boda ne mogu se prenijeti na drugi račun/drugu kupnju
  • Popust temeljem bodova prikupljenih preko Loyalty programa vjernosti nije moguće ostvariti kombiniranjem s ostalim popustima na ukupan iznos računa

*Naknadni upis bodova moguć je isključivo u slučaju tehničke poteškoće uz predočenje računa potpisanog od strane prodavača. Bio Svijet d.o.o. zadržava pravo oduzimanja bodova ukoliko su isti steknuti na bilo koji način koji nije opisan gore u tekstu.

Obratite nam se