BIO SVIJET - 14 GODINA S VAMA

 

Bio svijet otvorili smo 2009. godine u Zadru, u želji da i sebi i sugrađanima omogućimo lakšu dostupnost organskih proizvoda. Naš glavni cilj bio je ponuditi isključivo proizvode sa EKO ili BIO certifikatima.

 

Zaljubljenici smo u zdravu hranu koja je ujedno i vrhunske kvalitete, a u svojoj ponudi imamo veganske proizvode, proizvode bez glutena, proizvode za dijabetičare, organske tjestenine, kruhove iz kalupa od kiselog tijesta, kekse, prirodne zaslađivače, velik izbor pahuljica i muesli kao i najveći asortiman vrhunskih namirnica za doručak. 
Zastupnici smo za nekoliko brandova organskih/ekoloških proizvoda (Verival, Sottolestelle...) s kojima već dugi niz godina uspješno surađujemo. Bio svijet je u kontinuiranoj potrazi za novim proizvodima, pa na web shopu konstantno širimo asortiman i nudimo proizvode koji su zaista izvanredne kvalitete.
POSTANITE DIO NAŠE PRIČE I UŽIVAJTE U KUPNJI U NAŠEM WEB SHOPU!

NAŠA PRIČA

Bio svijet otvorili smo 2009. godine u Zadru, gdje smo bili velika novost za građane, koji su tada na jednom mjestu mogli  zadovoljiti svoje prehrambene potrebe i pronaći široki asortiman proizvoda s EKO ili BIO certifikatom. Nakon 12 godina rada u maloprodaji, prebacili smo se na web kupnju, a veleprodaju radimo i dalje. Zastupnici smo za nekoliko vrhunskih brandova organskih/ekoloških proizvoda (Verival, Sottolestelle...) s kojima već dugi niz godina uspješno surađujemo i koji su dostupni na hrvatskom tržištu u različitim prehrambenim trgovinama.

Zaljubljenici smo u zdravu hranu koja je ujedno i vrhunske kvalitete, a u svojoj ponudi imamo veganske proizvode, proizvode bez glutena, proizvode za dijabetičare, vrhunske tjestenine, kruhove iz kalupa od kiselog tijesta, vrhunske kekse, prirodne zaslađivače, velik izbor pahuljica i muesli, najveći asortiman vrhunskih namirnica za doručak.

Bio svijet je u kontinuiranoj potrazi za novim proizvodima, pa na web shopu konstantno širimo asortiman i nudimo proizvode koji su kvalitetom zaista vrhunski.

Postanite dio naše priče i uživajte u kupnji na našem web shopu!