BARBARA MEDIĆ

Oduvijek sam obožavala prirodne proizvode koji podržavaju zdravlje, pa je bavljenje ovim poslom postalo ostvarenje sna, a na kraju i način života koji me ispunjava. Njime također pokušavam inspirirati druge na nove zdravije odluke.
 
Osim spremanja zdravih recepata i stalne potrage za novim proizvodima uživam u putovanjima, prirodnoj kozmetici, obiteljskom organskom vrtu, druženju s prijateljima i provođenju vremena s najbližima. Vjerujem se da ćete uživati u našem web shopu za koji se trudim da osim mjesta za kupnju bude i mjesto za pronalaženje raznih savjeta, zdravih recepata i inspirativnih preporuka koje ću rado dijeliti s vama, a sve to možete pratiti i na mom Instagram profilu.

 

 

 

 

 

NAŠA PRIČA

Bio svijet otvorili smo 2009. godine u Zadru, gdje smo bili velika novost za građane, koji su tada na jednom mjestu mogli  zadovoljiti svoje prehrambene potrebe i pronaći široki asortiman proizvoda s EKO ili BIO certifikatom. Nakon 12 godina rada u maloprodaji, prebacili smo se na web kupnju, a veleprodaju radimo i dalje. Zastupnici smo za nekoliko vrhunskih brandova organskih/ekoloških proizvoda (Verival, Sottolestelle...) s kojima već dugi niz godina uspješno surađujemo i koji su dostupni na hrvatskom tržištu u različitim prehrambenim trgovinama.

Zaljubljenici smo u zdravu hranu koja je ujedno i vrhunske kvalitete, a u svojoj ponudi imamo veganske proizvode, proizvode bez glutena, proizvode za dijabetičare, vrhunske tjestenine, kruhove iz kalupa od kiselog tijesta, vrhunske kekse, prirodne zaslađivače, velik izbor pahuljica i muesli, najveći asortiman vrhunskih namirnica za doručak.

Bio svijet je u kontinuiranoj potrazi za novim proizvodima, pa na web shopu konstantno širimo asortiman i nudimo proizvode koji su kvalitetom zaista vrhunski.

Postanite dio naše priče i uživajte u kupnji na našem web shopu!