APPI Compliance

The app used for assuring the GDPR/CCPA/APPI/PIPEDA compliance of this site, collects your IP and the email address in order to process the data. For more check Privacy Policy & Terms of Service

Data Rectification

You can use the link below to update your account data if it is not accurate.

Data Portability

You can use the links below to download all the data we store and use for a better experience in our store.

Access to Personal Data

You can use the link below to request a report which will contain all personal information that we store for you.

Do not Sell My Personal Information to Third Party

You can submit a request to let us know that you do not agree for your personal information to be collected or sold to a third party.

Right to be Forgotten

Use this option if you want to remove your personal and other data from our store. Keep in mind that this process will delete your account, so you will no longer be able to access or use it anymore.

NAŠA PRIČA

Bio svijet otvorili smo 2009. godine u Zadru, gdje smo bili velika novost za građane, koji su tada na jednom mjestu mogli  zadovoljiti svoje prehrambene potrebe i pronaći široki asortiman proizvoda s EKO ili BIO certifikatom. Nakon 12 godina rada u maloprodaji, prebacili smo se na web kupnju, a veleprodaju radimo i dalje. Zastupnici smo za nekoliko vrhunskih brandova organskih/ekoloških proizvoda (Verival, Sottolestelle...) s kojima već dugi niz godina uspješno surađujemo i koji su dostupni na hrvatskom tržištu u različitim prehrambenim trgovinama.

Zaljubljenici smo u zdravu hranu koja je ujedno i vrhunske kvalitete, a u svojoj ponudi imamo veganske proizvode, proizvode bez glutena, proizvode za dijabetičare, vrhunske tjestenine, kruhove iz kalupa od kiselog tijesta, vrhunske kekse, prirodne zaslađivače, velik izbor pahuljica i muesli, najveći asortiman vrhunskih namirnica za doručak.

Bio svijet je u kontinuiranoj potrazi za novim proizvodima, pa na web shopu konstantno širimo asortiman i nudimo proizvode koji su kvalitetom zaista vrhunski.

Postanite dio naše priče i uživajte u kupnji na našem web shopu!