Najčešće pitanje vezano uz Verival proizvode za doručak je - kako se spremaju?
Postoji više načina, ovisno o tome što želite, a ovdje ćete naći neke osnovne smjernice kako bi vam doručak bio ukusan ali jednostavan za pripremu!
Ovu vrstu doručka možete jesti svaki dan bez da vam dosadi upravo zato jer svaki dan može biti drugačiji.
Ono što je bitno naglasiti je da se mogu spremati i sa vodom i sa mlijekom (najbolje nekim biljnim napitkom - od zobi, badema, riže, kokosa...)
Pa krenimo redom:
1. Najjednostavniji način: nekoliko žlica Verival kaše stavite u zdjelicu i prelijte vodom ili mlijekom po želji te dodajte neki prirodni zaslađivač po želji (može i bez toga).
2. Ako želite ipak nešto dodati krenite sa dodavanjem svježeg voća tipa banane i ubacite još na vrh Verival granolu ili crunchy muesli (okus koji volite).
3. Sljedeći korak je ubacivanje nekog namaza ili preljeva kako bi kaša imala različite teksture i okuse (najbolje maslace od orašida, namaz od kakaa i lješnjaka, kikiriki maslac, tahini…)
4. Još jedan ekstra dodatak je preljev od kuhanog voća (skuhate npr. borovnice sa javorovim sirupom i prelijete preko kaše).
5. Za ambiciozne - pečeno voće (u pećnici možete ispeći jabuke, šljive, kruške uz dodatak cimeta i kokosovog šećera pa to dodati na gotovu kašu).
6. Uz sve ove kombinacije možete dodati i neke začine poput cimeta, kardamoma, korice limuna, vaniliju, chia sjemenke, tostirane bademe ili lješnjake, sjemenke suncokreta, bundeve...
Ovako kaša postaje jedan kompletan cjeloviti doručak s okusom pravog deserta!
